Isolatie aangebracht door de vakkundige specialist.........

Advies over alle isolatiemogelijkheden aangebracht door vakkundige specialisten. Op deze manier profiteren woningeigenaren van een goed geïsoleerde woning.

Bij het isoleren van de buitenmuren zal de dikte van de isolatie een belangrijke rol spelen voor je uiteindelijke energieverbruik. 

 

 

 

 

 

 

Plafonds wanden en gevels.....

Gespecialiseerd in het herstellen, restaureren,reconstrueren van ornamenten en lijsten voor plafonds wanden en gevels. Dit kan toegepast worden bij monumentale panden of nieuwe projecten. De restauratie kan zowel binnen als buiten toegepast worden. 

Gespecialiseerd in restauratie van bestaande ornamenten en lijstwerken!.......

 

 

Voor al uw soorten lijstwerk.....

Een kroonlijst of deklijst is een horizontale band aan een wand, meestal uitspringend en geprofileerd of van versieringen voorzien. Er is een groot aanbod aan lijstwerk te krijgen. Ook kan lijstwerk op maat gemaakt worden.

 

 

Een nieuw unieke betonstuc......

Betonlook introduceert een nieuwe unieke betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Het product is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen. Betonlook heeft een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling. Het product is geschikt voor badkamer, keuken, woonkamer, winkel en kantoor. Na de afwerking van de wand of vloer wordt deze waterdicht gemaakt door middel van aflakken, waxen of impregneren van een hardtop laklaag. Deze afwerking beschermt de beton look tegen vuilaanslag. Hierdoor is het product goed te reinigen.

Betonlook een waterdicht en onderhoudsvriendelijk product met een luxe design uitstraling!......

Stucadoorsbedrijf Heystra Hagestein

Elmar Heystra

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bel vrijblijvend voor offerte......

Vooraf aan de offerte zal er een bezoek aan huis plaats vinden om elke individuele situatie van huidige afwerking te beoordelen.

06-53 55 97 55

 

 

Subcategories